Kurumsal

loading

KUR HESAPLA

27 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERYİĞİT ARAÇ KİRALAMA VE TURİZM LTD.ŞTİ. uygun fiyat ve kaliteli hizmet ilkelerini benimseyerek sektörde hak ettiği saygın yerini almıştır.

Uzun dönem, kısa dönem ve filo kiralama hizmetleri ile müşterilerine 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Yine 7 gün 24 saat faaliyet gösteren çağrı merkezimiz yolculuğunuz esnasında oluşabilecek her türlü soruna anında müdahale etmek ve yolculuğunuzu güvenli bir şekilde gerçekleştirmenizi amaçlamaktadır.

ERC FİLO farklı ihtiyaç ve beklentilere uygun en yeni model, ekonomik sınıf araçlardan VIP hizmetler için özel dizayn edilmiş lüks sınıf araçlara kadar bir çok aracı , geniş araç parkında bulundurmaktadır.

Özetle her türlü araç ihtiyacınız halinde, güvenilir yolculuk sağlamak ve sizin memnuniyetinizi ön planda tutarak, çözüm ortağınız olmak istemektedir.

SOSYAL MEDYA TAKİP

Sosyal Medya'da bizi takip edin, karlı çıkın!

SOSYAL MEDYA PAYLAŞ

Sosyal Medya'da bizi paylaşın, tanıdıklarınız da kaliteli hizmeti en uygun koşullarda almanın keyfini yaşasın...

E-POSTA KAYDET
Haber listemize kayıt olun Bizlerden ilk önce siz haberdar olun!
whatsapp

Sitemizin kullanışını iyileştirmek için çerezlerden faydalanmaktayız. Devam etmekle çerez kullanımını onaylamaktasınız. Detalı bilgiye {link} üzerinden ulaşabilirsiniz.

X