Araç Kiralarken

loading

KUR HESAPLA

Ehliyet ve Yaş:

Binek grubu otoları en az 2 yıllık ehliyete sahip ve 21 yaşındaki, ticari grup otoları en az 2 yıllık ehliyete sahip ve 21 yaşındaki kişiler kiralayabilir.

Kiralama Süresi:


En az 24 saattir. Uzun süreli araç kiralamalar için özel fiyatlar uygulanır. Uzun süreli kiralama: en az 1 aydır. Kiralama fiyatı ve koşullarına ilişkin bilgi için ofisimizi arayınız.

Fiyatlar:

Fiyatlara  bakım, kasko maliyeti dahil KDV hariçtir. Yakıt kiralayana aittir. Şoförlü servis ve rehber istek üzerine temin edilir. Çocuk koltuğu hakkında bilgi almak için arayabilirsiniz.

Ödeme:

Tahmini oto kira bedeli tahsilatı teslim sırasında yapılır. . Aracın iadesinde gecikme halinde her ek saat için günlük kira bedelinin 1/3′ü, toplam 3 saati geçen gecikmelerde ise 1 günlük kira bedeli kadar ek ücret alınır.

Sigorta:

Sektörün önde gelen sigorta şirketlerinin teminatı altında bulunan poliçe sistemimize göre şirketimizden kiralayacağınız tüm araçlar ve sürücüleri, kasko ve zorunlu trafik poliçelerine ek olarak, Ferdi Kaza ve İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası da dahil olmak üzere 4 geniş teminatlı poliçe ile tam korumalı teminat altına alınmıştır ve bu tür sigortalar fiyatlarımıza dahildir ek bir ücret söz konusu değildir.

Kaza Veya Çalınma Durumu Herhangi bir kaza veya aracın çalınması durumunda, aracın yeri değiştirilmeden en yakın polis veya jandarma karakoluna başvurularak kaza, hırsızlık ve alkol tespiti raporları alınmalıdır. Aksi halde tüm sigortalar geçersiz sayılarak meydana gelen her türlü zarar, 3.şahıslara verilen maddi ve manevi kayıpları da içermek üzere kiracıdan tahsil edilir.Daha fazla bilgi için ofisimizden bilgi alabilirsiniz.

Teslim / İade:

Kiraladığınız aracı farklı bir ofisimizde ( Ankara, İstanbul, İzmir veya Antalya da) teslim etmeniz gerekiyorsa 1 haftaya kadar kiralamalar için, daha uzun kiralamada  tek yön ücret farkı uygulanır. Ofislerimizin dışındaki farklı şehirlerde teslimat yapmanız gerekiyorsa bu şehirler için geçerli olan fiyatlarımızı öğrenmek için ofislerimizi arayabilirsiniz.

Trafik Cezaları:

Trafik yasalarına uyulmamasından doğacak her türlü sorumluluk ve maddi ceza kiracıya aittir. Araçların herhangi bir nedenle resmi veya yerel makamlar tarafından tutulması nedeni ile geçecek zaman, sözleşme süresi içerisinde kabul edilir.

İlave Sürücüler:

Otomobil , sözleşmede yer alması kaydıyla, 2. sürücü tarafından kullanılabilir. Ek bir ücret söz konusu değildir.Kiralanan aracı, sözleşmede isimleri yazılı kiracı ve eğer istenmiş ise 2. sürücünün dışında kimse kullanamaz. Aksi halde sigorta geçersiz sayılır ve aracı kiralayan tüm hasardan sorumlu tutulur.

SOSYAL MEDYA TAKİP

Sosyal Medya'da bizi takip edin, karlı çıkın!

SOSYAL MEDYA PAYLAŞ

Sosyal Medya'da bizi paylaşın, tanıdıklarınız da kaliteli hizmeti en uygun koşullarda almanın keyfini yaşasın...

E-POSTA KAYDET
Haber listemize kayıt olun Bizlerden ilk önce siz haberdar olun!
whatsapp

Sitemizin kullanışını iyileştirmek için çerezlerden faydalanmaktayız. Devam etmekle çerez kullanımını onaylamaktasınız. Detalı bilgiye {link} üzerinden ulaşabilirsiniz.

X